Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Sistem Pangkalan Data Murid Sekolah Malaysia 2012

ahsfantasy24 | Selasa, April 17, 2012 | 11 Buah Fikiran Pengunjung
Kalau orang cakap golongan guru ni memonopoli wad psikiatri pun, tak ada apa yang nak dihairankan. Tengok keadaan di sekolah sekarang memang dihurung kesibukan. Macam-macam benda nak diuruskan, macam-macam sistem diwujudkan, pengurusnya ialah guru. Kalau ada yang mempertikai tentang penghargaan yang diberikan kepada guru, memang rasa macam nak lempang laju-laju.

Jom uruskan APDM di http://sekolahmalaysia.com/!

Tengok guru-guru senior kena uruskan LINUS, GALUS, PROTIM, BMI, SAPS, IPDM dan macam-macam lagi tu, rasa simpati empati semua ada; sebab kita sedar nanti kita juga akan mengalaminya. Jadi bantulah sekadar yang mampu.

11 comments

17 April 2012 1:19 PTG

kerja cikgu skg dah mcm2..

lebih dr tugas utama mengajar...wuuu

17 April 2012 1:47 PTG

SALAM KENAL.I DAH FOLLOW BLOG NI.FOLLOW I BALIK YE..TQ..;D

17 April 2012 4:32 PTG

kemah cikgu ayu ..hihi

17 April 2012 8:12 PTG

@cikgu ganu
dop brape nak kemah la ckgu ganu :P

@Sherwieyna Muzzawer
Insyaallah ^^,

@Juliet_iRa~"
huhu nasiblah kita.. T_T

18 April 2012 2:41 PTG

cabaran menjadi guru makin besar skrg ni.. melihat guru2 anak2 akak membuatkan akak selalu rasa tersentuh dengan komitmen yg dicurahkan dengan begitu komited..

18 April 2012 3:38 PTG

betul2..so mmg kene hargai guru.. bnyk jasa tu.. ;)

19 April 2012 1:42 PTG

@nazirah
yessss (:

@Hanis Azla
Sangat2 terharu dengan jasa guru2 yang
komited terhadap kerja, itu inspirasi ^^

20 April 2012 2:23 PTG

I already follow 2114 ... I ask that you follow my blog also in http://penyuluhpi.blogspot.com/2012/04/ternyata-kotoran-sapi-bisa-dijadikan.html

17 Julai 2012 3:22 PTG

Hanya guru je tau betapa sibuk dan beratnya tanggungjawab mereka...Apapun senang cerita, jom kita pandang pelajar kita sebagai ladang pahala...kita semai dan bajai hari ini, insyaAllah oneday kita akan tuai hasilnya...ada masa jengok di www.cikguemas.com

18 Julai 2012 8:45 PG

@Pn. Haryati Mohd Sarkawi
sama2 kutip manfaat di ladang :)

@Penyuluh Perikanan
thanks..
insyaallah akan ke sana :)

14 Ogos 2012 9:42 PG

sistem ada bagus dah . tp server yg sokmo jeng .. sian kt cikgu2 .. hoho

nak jimatkan minyak kereta x ? cuba ni

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)